Retourneren

Hoe gaat retourneren in zijn werk in Nederland?

Vul voor het retourneren hier het volgende formulier in. Je ontvangt dan eenvoudig en overzichtelijk per e-mail het verzendlabel en informatie over hoe verder te gaan. Zo is de retourzending voor jou gratis.

Wanneer je jouw producten aan ons retourneert, let dan op het volgende:

  • Je dient een bewijs van verzending te verkrijgen en dit te bewaren totdat je jouw terugbetaling of vervanging hebt ontvangen.
  • Geretourneerde producten worden binnen 5 werkdagen (exclusief zaterdag) na ontvangst verwerkt.
  • Je dient de goederen met redelijke zorg te verpakken zodat de producten niet beschadigd raken tijdens het transport.
  • Wanneer je elektronische apparatuur retourneert, moet deze in de originele verpakking worden teruggestuurd om schade tijdens het vervoer te voorkomen.
  • Voor goederen die door middel van een expediteur aan ons geretourneerd moeten worden, worden de kosten van de retourzending niet vergoed.

Wat kan worden geretourneerd?

Je kunt de ontvangen goederen zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren door de goederen terug te sturen. Bovendien verlenen wij een uitgebreid retourrecht van 16 dagen. Daardoor heb je 30 dagen de tijd om de goederen terug te sturen.

Alle ongeopende producten, die nog niet gebruikt zijn en nog in de originele verpakking zitten, kun je terugsturen. Verpak de retourartikelen goed, zodat ze bij de verzending niet beschadigd raken.

Geef daarbij de reden van de retournering door. (Retourformulier) Voeg ook de volgende gegevens bij: Naam, adres, bestelnummer

Meer gedetailleerde juridische informatie over retourneren vind je hier.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij jouw retourzending correct en binnen de retourtermijn van 30 dagen hebben ontvangen, wordt het bedrag binnen enkele werkdagen teruggestort via de oorspronkelijk gekozen betaalwijze. Als alternatief geven wij je graag een voucher als je dat wenst.

Na verwerking van jouw retourzending sturen wij je per e-mail een bevestiging en de creditnota.

Als je vragen hebt, kun je te allen tijde contact opnemen met ons.